Анджела Ангелова Президент: Президент на Алумни клуба ,,проф. Иван Апостолов”. Ученичка в 11А клас, профил Предприемачество. Две последователни години участва в учебни компании с отбори ,,Bkids” и ,,Tale Trails”.
Ева Папазова Вицепрезидент: Вицепрезидент на Алумни клуба ,,проф. Иван Апостолов”. Учи в предприемачески профил и е 11А клас. Две последователни години участва в учебни компании с отбори ,,Bkids” и ,,Tale Trails”.
Ивелина Петрова Вицепрезидент: Вицепрезидент на Алумни клуба “проф. Иван Апостолов”. Редактор на резюметата на всички Алумни. Учи в Предприемаческия профил, две поредни години участва в JA Bulgaria. Любител на психологията и литературата.
Яна Любенова Поддръжка на сайта: Занимава се с поддръжката на сайта. Ученичка в 11А клас с профил предприемачетво. Участва в учебна компания "GreenFilters".
Кристиан Серев Поддръжка на сайта: Занимава се с поддръжката на сайта. Ученик в 11Б клас с профил предприемачество. Основател, заедно с Никола Станев, на учебна компания ,,Народна Хрумка". Има интереси в тениса, фотографията, обработката на видеа и работата с Photoshop.
Александра Сивова Подръжка на сайта Занимава се с подръжката на сайта. Ученичка в 11Б клас с профил предприемачество. Основател на учебна компания "GreenFilters".
Борис Трайков Създател на правилника: Създател на правилника на Алумни клуба. Ученик от 11А клас с профил предприемачество. Участва в учебна компания "Tailtrack". В свободното си време се занимава с музика и екстремни спортове.
Никола Станев Създател на правилника: Създател на правилника на Алумни клуба. Ученик от 11Б клас с профил предприемачество. Основател, заедно с Кристиан Серев, на учебна компания ,,Народна Хрумка". Има интереси в бойните изкуства, планинско колоездене и готвене.
Яна Йовчева Създател на правилника: ....................
Дея Матеева Водеща в подкаста: Водеща в подкаста на Алумни клуба. Ученичка от 11С клас с профил софтуерни и хардуерни науки. CEO на учебна компания "VitalSync", секретарка на випуск 2024/25.
Иван Самодумов Водещ на подкаста: Човешки Ресурси и водещ на бъдещия подкаст. Ученик от 11С клас с профил природни науки. Интересите му са музиката, а в бъдеще иска да стане биоинженер.
Мира Йонкова Човешки Ресурси: Човешки Ресурси на Алумни клуба. Ученичка от 11Б клас с профил предприемачество. CEO на учебна компания "Tailtrack". В бъдеще желае да се занимава с маркетинг